FALVIN

Den lokalt funderede designer Birgitte Falvin står bag det smukke og innovative brillemærke FALVIN. FALVIN eyewear´s kollektion blev i 2015, kort efter firmaets opstart, nomineret til den prestigefulde konkurrencen SILMO d'Or i Paris i kategorien mest innovative solbrille.
Brillerne der er designet i Danmark og håndlavet i Japan, er formet i titanium og dekoreret med en særlig farveteknik bestående af en mat maling, der møder en coating af 24 karat guld.

- Før jeg gik i gang med at udviklede brillekollektionen, brugte jeg lang tid på at undersøge markedet for at kunne skabe et unikt udtryk. Som nyt mærke er det vigtigt at designet er let genkendeligt og har sin egen plads i forhold til de mange mærker, der allerede er markedsført, fortæller Birgitte Falvin og fortsætter.

- Jeg har brugt en konceptuel tilgang til at fremstille kommercielt brilledesign. Kombinationen af japansk håndværk, eksklusive materialer og dansk design har åbnet mange døre for os.

- Igennem mit tidligere arbejde som stylist og personal shopper opdagede jeg, at briller er et stærkt accessory, der sætter den overordnede tone når man skaber en personlig stil. Når jeg designer briller benytter jeg tekniske aspekter fra smykkedesign, min baggrund i mønstring og den viden jeg fik som stylist for en stor modebevidst kundegruppe. Brillekollektionen er udviklet med inspiration fra linjerne i arkitekturen fra Det kongelige bibliotek, Den Sorte Diamant, og vi er her i Fredensborg Briller meget stolte af, at føre Falvins brillestel i butikken.

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Se mere

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her