Kontakt os +45 48 48 13 71

Lafont

La font er en familievirksomhed, som blev startet af Louis Lafont helt tilbage i 1923 i Paris’ Madeleine Distrikt. Mærket har derfor eksisteret i mere end 90 år, og disse mange års erfaring og ekspertise indenfor brilleverdenen samt et gennemgående fokus på elegance og stærke familieværdier om høj kvalitet, er alt sammen noget, der har gjort La Font til et fantastisk mærke indenfor briller. I dag er det  tredje generation af brillemagere siden Louis Lafont åbnede sin første butik - og det franske firma har virkeligt styr på smagfulde detaljer, og smukke farvekombinationer. Der bliver lagt vægt på parisisk “art de vivre” og traditionelt know how hos Lafont.

Igennem de forskellige kollektioner kan La Font tilbyde sjove og unikke muligheder til dig, der er på jagt efter et par nye briller. I brillekollektionen bliver der leget med mere end 200 forskellige farvekombinationer, og der bliver mikset forskellige materialer på kryds og tværs, så brillerne får et spændende og utraditionelt udtryk.

La Fonts kreative direktør holder aldrig fri, da han med et nysgerrigt og efterforskende sind får inspiration hele tiden. Hvert enkelt design har derfor også sit eget unikke element, men fælles for dem alle er, at du har mulighed for at give din hverdag et parisisk strejf af chic.

Kom ind og tag et kig på de mange forskellige kollektioner, og find en model, der passer til dig.

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her