Kontakt os +45 48 48 13 71

Ørgreen

Med en fortid i skateboard- og streetwearbranchen lavede Henrik Ørgreen i 1997 solbrillemærket Ørgreen i København sammen med de to venner Tobias Wandrup og Gregers Fastrup.
Solbrillerne er med tiden blevet et biprodukt, og i dag er Ørgreen en af verdens førende brilleproducenter - designet i Danmark, og produceret i Japan.
Stilen er strømlinet - og firmaet har, som et af de få, sin egen farvedesigner.

Ørgreen briller fås således i et væld af forskellige farver og der findes helt sikkert også en farve, som passer til dig og din personlighed. Briller fra Ørgreen er en tidløs brille, som passer til enhver lejlighed.

Ørgreen briller en moderne, minimalistisk designbrille, produceret i titanium og beta-titan: ædle metaller i en unik kvalitet, som er designet til at holde længe. Hver enkel brille er håndlavet ned til mindste detalje. Hver brille går igennem mere end 100 forskellige processer, for at opnå den unikke brille, som Ørgreen er. Med et par briller fra Ørgreen er du garanteret et par eksklusive briller i den bedste kvalitet.  Kom ind til Fredensborg Briller og prøv et par.

 

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Se mere

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her