Kontakt os +45 48 48 13 71

Plein les mirettes

Plein Les Mirettes er et  fransk mærke grundlagt i 2012 med en lovende fremtid. Mærket henvender sig udelukkende til kvinder, og har en vision om at rette sig mod alle kvinder i alle aldre.

Plein Les Mirettes byder på flere spændende kollektioner fra vidt forskellige universer, så der er noget til enhver kvinde. Gennem en omhyggelig og kreativ proces har designeren bag mærket Christophe Morcamp formået at skabe brillestel, der harmonisk indrammer og passer til den enkelte kvindes unikke ansigt. Brillestel fra Plein Les Mirettes kan derfor være med til at understrege og afspejle dine individuelle karaktertræk, din personlighed samt  gøre det muligt for dig, at være lige præcis den, du er eller ønsker at være.  

Stellene følger altid de nyeste trends, så du kan være med på bølgen. Men samtidig er der også fokus på at bevare det franske chic, der har gjort mærket så populært. Når du vælger briller fra Plein Les Mirettes, får du altså en harmonisk brille med en kombination af funktionalitet, det moderne og et enkelt strejf af den franske elegance.

Kom ind og se vores udvalg af unikke stel fra Plein Les Mirettes.

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her