Kontakt os +45 48 48 13 71

RES/REI

”I søgen på det helt rigtige navn til firmaet, som kunne symbolisere vores italienske oprindelse stødte vi på det oldgamle latinske navn RES REI som betyder ’tingen’. Altså et eksisterende objekt med substans og form - men det betyder også et koncept, en idé. RES/REI er det ensemble af ting, der skaber liv omkring os, i alle givne forme.”

Individualitet:

Brillestel er en sjov størrelse, mode object, et udtryk for æstetik og samtidig et hjælpemiddel til afhjælpning af nedsat syn. Nogle vil påstå at en brille er en udvidelse af vores klædeskab - for os, handler det om individualitet. Vi lader ikke modetendenser diktere vores stil, men er bevidste om at brillestel er et redskab at udtrykke individualitet med.

Holdbarhed:

I dag er de fleste ting nemme at skille sig af med. Forbrugssamfundet har ændret vores adfærdsmønstre - og ting bliver designet til at blive solgt, ikke til at holde. Vi ønsker at designe briller som kan overleve tid og ældes med ynde.

Hos RES REI arbejder til stadighed for at udvikle vores produkt - både æstetisk og funktionelt. Vi fokuserer på de små detaljer, som i sidste ende giver forskellen på ’god’ og exceptionel.

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Se mere

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her