Kontakt os +45 48 48 13 71

Kontaktlinser

Foretrækker du briller eller kontaktlinser?

Kontaktlinser er et effektivt, fleksibelt og behageligt alternativ til dig, der ikke ønsker at bære briller. Med kontaktlinser får du fuld bevægelsesfrihed, samtidig med at dit syn optimeres. Når du skal vælge kontaktlinser, er det vigtigt, at de passer bedst til dit syn og dagligdag. Hos Fredensborg Briller har vi mange års erfaring inden for vejledning og rådgivning om kontaktlinser, og vi kan derfor hjælpe dig til det helt rigtige valg.

 

Tilpas kontaktlinserne til dit liv

Mange vælger at kombinere brugen af briller og kontaktlinser, så de opnår fordelene ved begge løsninger. Dyrker du eksempelvis sport, er kontaktlinser et bevægelsesfrit alternativ til de briller, du bærer til hverdag. Passer dine briller ikke til tøjet, eller dagens gøremål - er linser også en perfekt løsning.

 

Vælg den rigtige løsning

Der findes flere former for kontaktlinser alt efter, hvad du foretrækker. Hos Fredensborg Briller tilbyder vi både kontaktlinser til dig, der anvender linser hver dag og dig, der kun bruger dem engang imellem. Vi tilbyder både:

  • Enkeltdagslinser
  • Flerdagslinser
  • 30-døgns-linser
  • Flerstyrkelinser

 Se også vores sortiment af brillestel.

Endagslinser er til dig, der gerne vil slippe for rengøring af linserne, eller dig, der ikke bruger linser hver dag.

Flerdagslinser er derimod ideelle til dig, der bruger linser hver dag og gerne vil have en prisbillig løsning. Flerdagslinser skal renses og opbevares natten over. Til dig, der bruger briller med overgang eller læsefelt, tilbyder vi også flerstyrkelinser.

 

Har du spørgsmål?                                      

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om briller eller kontaktlinser. Kontakt os på telefon 48481371, e-mail anjamoeller@fredensborgbriller.dk eller kig forbi vores butik på Jernbanegade 24 i Fredensborg. Vi har en stor kreds af kunder fra både Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Helsingør og resten af landet.

 

Læs også om solbriller og designerbriller

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her