Kontakt os +45 48 48 13 71

Kontaktlinser

Gør livet lettere med kontaktlinser

Kontaktlinser er et effektivt, fleksibelt og behageligt alternativ til dig, der ikke ønsker at bære briller. Med kontaktlinser får du fuld bevægelsesfrihed, samtidig med at dit syn optimeres. Når du skal vælge kontaktlinser, er det vigtigt, at de passer bedst til dit syn og dagligdag. Hos Fredensborg Briller har vi mange års erfaring inden for vejledning og rådgivning om kontaktlinser, og vi kan derfor hjælpe dig til det helt rigtige valg.

 

Synstest til kontaktlinser

Inden vi kan anbefale dig de bedste kontaktlinser til dit behov, skal du have foretaget en synstest. Det gør du ved at booke via vores hjemmeside eller ringe til os på telefon 48481371. En Synstest til kontaktlinser adskiller sig lidt fra en synstest til briller, men er mindst lige så vigtig.

 

Book tid til synstest her

 

Vælge den rigtige kontaktlinse

Der findes flere former for kontaktlinser alt efter, hvad du foretrækker. Hos Fredensborg Briller tilbyder vi både kontaktlinser til dig, der anvender linser hver dag og dig, der kun bruger dem en gang imellem. Vi tilbyder både:

  • Endagslinser
  • Flerdagslinser
  • Månedslinser
  • Multifokale linser
  • Natlinser

 

Endagslinser:

Endagslinser er ideelle for dig, som gerne vil have muligheden for at skifte mellem kontaktlinser og briller. Fordelene ved 1-dagskontaktlinser er, at du tager dem i om morgenen og smider dem ud om aftenen. Du skal derfor ikke tænke på at kontaktlinser skal gøres rent eller at du skal have rensevæske med dig. Endagslinser er også et godt valg, hvis du dyrker meget sport eller bare gerne vil have muligheden for ikke at bruge briller ind i mellem.

 

Flerdagslinser:

Flerdagslinser fås både til 7 dage, 14 dage eller en måned (se under månedslinser). Flerdagslinser er en blød kontaktlinse, som kan fås i meget høje styrker – helt op til +/- 30. Det er vigtigt at flerdagslinsens levetid overholdes, da det ellers kan føre til irritation af øjet. Derudover er det vigtigt at linsen renses grundt hver dag.

 

Månedslinser:

Månedslinser er, som navnet siger, en kontaktlinse, som kan bruges en måned ad gangen. Man vælger selv, om man vil sove med sine månedslinser eller om man vil tage den ud og lægge den i et kontaktlinseetui natten over.

Månedslinser er det billigste alternativ på markedet. Her får du både en behagelig og budgetvenlig kontaktlinse, som stadig er praktisk og ikke kræver meget vedligeholdelse.

Månedslinser fås også med styrke.

 

Multifokale linser:

Multifokale linser er linser med glidende over gang. Nogen kalder det også flerstyrkelinser. Multifokale linser er lavet til at ”zoome ind”, ligesom flerstyrkebriller. Fordelen ved multifokale linser er, at de følger øjet i den retning, som du kigger. Multifokale linser underbygger de svagheder, som dit øje naturligt får med alderen.

 

Natlinser:

Med natlinser kan du sove din nærsynethed væk. Med natlinser undgår du brug af briller eller kontaktlinser i løbet af dagen.

Du sover, som navnet antyder, med linser om natten. Allerede efter 3-12 dage vi du opleve en mærkbar effekt. Effekten af natlinserne vil holde mellem 16 og 48 timer hvorfor du undgår linser i løbet af dagen. Stopper du med at bruge natlinser vil dit syn efter kort tid vende tilbage til deres oprindelige form.

Det er ikke alle, som kan bruge natlinser. Det er derfor vigtigt at få foretaget en vurdering hos en professionel optiker, for at vurdere, om du kan få natlinser. Denne vurdering kan vi lave hos Fredensborg Briller.

Hver obs på, at du i starten skal til kontrol 2-3 gange om ugen, for at se om natlinserne har den ønskede effekt.

 

Linser til et hvert behov

Hos Fredensborg Briller har vi et bredt udvalg af kontaktlinser. Vi lytter, rådgiver og vedlejder, så du altid får de kontaktlinser, som passer bedst til dine behov. Dyrker du f.eks. meget sport? Eller vil du gerne permanent af med at bruge briller? Er dit syn blevet værre? Uanset hvad årsagen til dit ønske om at få kontaktlinser er, så står vi klar i butikken til at guide dig.

 

Kom til tjek én gang om året

Har du allerede kontaktlinser, så anbefaler vi, at du får foretaget en synstest ca. én gang om året, for at sikre at dit syn ikke ændrer sig.

 

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om kontaktlinser. Kontakt os på telefon 48481371, email anjamoeller@fredensborgbriller.dk eller kig forbi vores butik på Jernbanegade 24 i Fredensborg. Vi har en stor kreds af kunder fra både Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Helsingør og resten af Nordsjælland.

 

Book tid til kontaktlinser allerede i dag!

Forbedre dit syn og livskvalitet med kontaktlinser. Book tid til din første synstest hos Fredensborg Briller, hvis du går og drømmer om at få kontaktlinser.

Book her!

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her