Kontakt os +45 48 48 13 71

Anne et Valentin

Anne & Valentin er et mærke, der er født ud fra to optikeres vilde drøm fra Toulouse. Parret, der ledte efter grafiske og originale rammer til deres venner, besluttede at skabe det, de ikke kunne finde. I dag, stadig drevet af vores voldsomme uafhængighed fortsætter vi med at udvikle en vision, der legemliggør vores forskning, drevet af de højeste standarder og vores kærlighed til selve objektet.

I Anne & Valentins kreationsstudie dyrker vores designere en permanent tænkeproces, hvor design spiller en central rolle. Vi stiller konstant spørgsmålstegn ved os selv og finder måder at omdefinere linjer og volumener, gentænke forholdet mellem relieffer og ansigt, trække de forskellige kunstneriske udtryk, der har efterladt et aftryk i historien.

Vores rammer, vores billeder, vores indretning og møblerne i vores butikker er resultatet af vores arbejde og de konkrete manifestationer af vores ideer. Vores historie udvikler sig med hver enkelt person, der krydser vores vej: venner, kunder, fremmede, der støder gaden, nye eller bekræftede kunstnere. Fra deres personligheder - dybe, nysgerrige og overraskende, der adskiller sig i aldre, stilarter, genrer ... For kunsten i dens mange former arkitektur, fotografi, bildende kunst, mode, film, er alt en inspirationskilde til vores kreative flow. Alt er bevægelse. Alt er transformation. Alt er farve. Alt er materie. Vores nysgerrighed er uendelig.

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her