Kontakt os +45 48 48 13 71

Brillestel

Find et brillestel, der passer til din stil

Valg af det korrekte stel betyder meget, når du skal vælge briller. Det er vigtigt at vælge et stel, der passer til din ansigtsform og din personlige stil. Skal dit brillestel være farverigt? Sort? Klassisk? Moderne? Anderledes? Der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til valg af stel.

 

Går du efter et farverigt brillestel, vil vi råde dig til at kigge nærmere på vores Face A Face briller eller det franske brillestel Sabine Be.

Går du efter et mere moderne brillestel, bør du kigge nærmere på det danske brillestelsmærke Lindberg, japanske Masunga eller eksklusive leisure society.

Er du mere til et klassisk look, vil vi anbefale Götti briller eller FEB 31st. Eller er du til et mere unikt og anderledes brillestel, så bør du kigge på svenske studio briller eller Uniq Eyewear, hvor du har mulighed for at designe din helt egen brille. Du kan også kigge nærmere på L.A. Eyeworks eller Pugnale.

Hos Fredensborg Briller står vi klar til at vejlede dig, både når det gælder farve, stil, form og udtryk. Kig forbi vores butik og få hjælp af vores dygtige optikere, der alle har mange års erfaring inden for brillerådgivning.

 

Brillestel materialer

Acetat

acetat er et naturligt og allergivenligt materiale, som er fremstillet af bomuldsplanter. Acetat er meget fleksibelt, så det kan tilpasses til enhver ansigtsform. Acetat kan laves i et utal af farver og er derfor velegnet til udtryksfulde brillestel. Acetat er et let materiale, hvilket gør det meget behageligt at have på. Leisure Society har formået at lave et holdbart og letvægts brillestel i verdensklasse af en blanding af acetat og titanium.

 

Titanium

Titanium er et allergivenligt, nikkelfrit og stærkt materiale, der er perfekt til personer med allergier. Titanium er også et meget let materiale, hvilket gør det behageligt at have på. Det er samtidigt et solidt stel, som holder i mange år. COBLENS er en af de førende producenter af titaniumbriller i verden.

  

Vi tilpasser stellet til dit ansigt

Det er vigtigt at vælge et stel, der passer i størrelse til dit ansigt. Vi vejleder og rådgiver dig naturligvis, så du går herfra med et stel, der sidder behageligt. Når du har fundet din drømmebrille, tilpasser vi stellet, så det sidder komfortabelt på både øre, næse og kinder. Brillerne må hverken sidde for løst eller stramt, da det kan irritere både dit syn og velvære.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af brillestel, så kontakt os på telefon 48481371 eller e-mail anjamoeller@fredensborgbriller.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores butik på Jernbanegade 24 i Fredensborg, hvor vi hjælper kunder fra både Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Helsingør og resten af landet.

Læs også om designerbriller, solbriller og kontaktlinser

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her