Kontakt os +45 48 48 13 71

Brillestel

Find et brillestel, der passer til din stil

Valg af det korrekte stel betyder meget, når du skal vælge briller. Det er vigtigt at vælge et stel, der passer til din ansigtsform og din personlige stil. Skal dit brillestel være farverigt? Sort? Klassisk? Moderne? Anderledes? Der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til valg af stel. Hos Fredensborg Briller står vi klar til at vejlede dig, både når det gælder farve, stil, form og udtryk. Kig forbi vores butik og få hjælp af vores dygtige optikere, der alle har mange års erfaring inden for brillerådgivning.

 

Vælg de rigtige glas

Hos Fredensborg Briller tilbyder vi både enkelt- og flerstyrkeglas - alt efter dit behov. Flerstyrkeglas er ideelle til dig, der har passeret de 45 år og har behov for at fokusere på tekst eller genstande på flere forskellige afstande. Ønsker du farvede glas eller glas, der beskytter mod solens UV-stråler, tilbyder vi også det. Hos os kan du kort sagt få præcis de glas, der løser dine behov.

Se også vores udvalg af solbriller.

Vi tilpasser stellet til dit ansigt

Det er vigtigt at vælge et stel, der passer i størrelse til dit ansigt. Vi vejleder og rådgiver dig naturligvis, så du går herfra med et stel, der sidder behageligt. Når du har fundet din drømmebrille, tilpasser vi stellet, så det sidder komfortabelt på både øre, næse og kinder. Brillerne må hverken sidde for løst eller stramt, da det kan irritere både dit syn og velvære.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af brillestel, så kontakt os på telefon 48481371 eller e-mail anjamoeller@fredensborgbriller.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores butik på Jernbanegade 24 i Fredensborg, hvor vi hjælper kunder fra både Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Helsingør og resten af landet.

Læs også om designerbriller og kontaktlinser

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her