Kontakt os +45 48 48 13 71

Zeiss Brilleglas

Mange mennesker, som går med briller, har ikke nogen problemer med synet om dagen. Men når mørket falder på, bliver det meget svært for dem at se. Overdreven blænding og diffust lys irriterer øjnene voldsomt. Det gør bilkørsel mere usikkert. Årsagen kunne være brilleglas, der ikke er tilpasset optimalt. De muligheder for udmåling, der hidtil har været tilgængelige, kan ikke opdage alle synsfejl. Optikere og øjenlæger kalder denne type synstest for subjektiv refraktion. Det er den traditionelle test, hvor man skal genkende bogstaver. Hos os i Fredensborg Briller bruger vi Zeiss Iprofiler måleapparat til testen, kombineret med den traditionelle synstest. Dette for at optimere udmålingen af det enkelte øje.

 

CARL ZEISS BRILLEGLAS

I dag bærer ca. 200 millioner mennesker i hele verden brilleglas fra Carl Zeiss Vision. 9.900 ansatte i over 30 lande arbejder sammen hver dag for "bedre syn" og er ikke kun engageret i udvikling af højpræcisionsbrilleglas, men også måleudstyr og diagnoseværktøjer. På området optik er Carl Zeiss Vision blandt verdens førende. Denne ekspertise er noget, som vi gerne vil have, at du også kan bruge.

Hvert øje er lige så individuelt som et menneskes fingeraftryk, og intet andet sanseorgan gør det muligt for os at iagttage og opleve vores omgivelser så intenst. Derfor er det særligt vigtigt for at tage fuldstændigt højde for denne individualitet under og efter synsprøven og i produktionen af ZEISS brilleglas.

 

DriveSafe brilleglas kan reducere ubehaget ved blændinger

50% af danske bilister føler sig generet af blænding fra modkørende biler i mørke eller under dårlige lysforhold, og nogle bilister undlader helt at køre i mørke.*

Et godt syn er vigtigt for din livskvalitet og trafiksikkerhed, og der er heldigvis god hjælp at hente.
ZEISS har udviklet DriveSafe brilleglas, der er specielt designet til at give et mere sikkert og behageligt syn ved bilkørsel. Fordelen er desuden, at du kun behøver én brille til hverdagsbrug, samtidig med at glasset giver dig et bedre syn i trafikken.

* Wilke analyse gennemført i august 2016

 

Hos FREDENSBORG BRILLER har vi det avancerede måleudstyr

Vi tilbyder både enkelt- og flerstyrkebrilleglas fra Carl Zeiss. Zeiss er de førende indenfor udviklingen af brilleglas og forhandles i forskellige prisklasser. Du kan læse mere om de forskellige zeiss brilleglas og prisklasser her.

Hos Fredensborg Briller forhandler vi kun Zeiss brilleglas. Det har vi valgt fordi, at vi mener vores kunder kun fortjener det bedste på markedet. Med Zeiss brilleglas er der mulighed for at få et kvalitetsbrilleglas, med UV-beskyttelse, antirefleksbehandling og som specialdesignes præcis til dig, dine behov, ansigtsform og livsstil.

 

Enkel- eller flerstyrkeglas?

Enkelstyrkeglas er ideelle til dig, som kun har brug for hjælp til at se klart på ét ting. Enkelstyrkeglas anvendes oftest til tre forskellige formål: hvis man skal se langt, som læsebrille eller som skærmbrille.

Flerstyrkeglas er ideelle til dig, der har passeret de 45 år og har behov for at fokusere på tekst eller genstande på flere forskellige afstande. Flerstyrkeglas kaldes også briller med glidende overgang eller briller med læsefelt.

Ønsker du farvede glas eller glas, der beskytter mod solens UV-stråler, tilbyder vi også det.

Hos Fredensborg Briller har vi avancerede måleudstyr til rådighed, til at lave en komplet kortlægning af øjnene, og det er et godt afsæt for at få et bedre nattesyn. Vi er din lokale optiker og har mange års erfaring. 
Kom ind og få en gratis synsprøve - ring for tidsbestilling på tlf. 48 48 13 71.

 

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her