Kontakt os +45 48 48 13 71

FACE A FACE

Face a faces ’Bocca’ kollektion sætter ekstra kolorit på hverdagen med skønne farver og frække detaljer - blandt andet med ’sjove stænger’ formet som dameben.

Mærket Face a Face byder på franske brillelækkerier i kvalitetsmaterialer til både herre og damer. Stellene er baseret på et moderigtigt og kreativt udtryk, som er rigt på både detaljer og farver.

Face a face er grundlagt i 1995 af Pascal Jaulent og Nadine Roth. Mærket har fokus på modernitet og kreativitet uden at der bliver gået på kompromis, og her får du fantastiske briller i eksklusiv frank kvalitet, som altid er rige på både farver og udtryk.

De forskellige stel fra Face a Face er designet uden at lade sig diktere af tidens modetrends, men hvert stel har i stedet dit eget kunstneriske udtryk, hvor inspirationen hentes i moderne kunst, design og arkitektur.

Den ene af grundlæggerne af Face a face, Pascal Jaulent, havde en drøm om at blive byplanlægger og inspirationen fra arkitekturen kommer tydeligt til udtryk i de forskellige stel, hvor der leges med både volumener, former og materialer.

Tag endelig et smut forbi og se de mange kreative brillestel fra det franske mærke Face a face.

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her