Kontakt os +45 48 48 13 71

Designerbriller

Fuldend dit look med designbriller

Designerbriller er for dig, der ønsker en elegant, moderne og unik brille. Briller er en stor del at dit look, og det er derfor vigtigt at vælge en brille, som fremhæver det bedste i din personlige stil. Ligegyldigt om du er på udkig efter en klassiske, sprudlende, moderne eller ekstravagant designerbrille, så har vi hos Fredensborg Briller et stort udvalg til enhver smag. Har du allerede præference for en særlig stil, hjælper vi dig med at finde præcis den brille, der passer til dit ansigt.  

 

Se vores store udvalg

Vores udvalg spænder bredt og dækker mange forskellige stilarter. Hos os finder du bl.a. briller fra følgende, anerkendte brands:

 

Du kan se hele vores udvalg her. Vi anbefaler dog altid at du kigger forbi vores butik, så du har mulighed for at prøve brillerne og få vejledning af vores dygtige optikere.

 

Moderne detaljer i bedste kvalitet

Fælles for alle vores stel er, at de er udformet i absolut højeste kvalitet med smukke former og detaljer. Hvilken designerbrille du foretrækker afhænger derfor kun af dine personlige præferencer. Ligegyldigt dit valg er du hos os altid sikret en smart og moderne brille af høj kvalitet, der opfylder alle dine behov.

 

Få et indblik i vores univers

Hvis du vil følge med, når vi modtager nye, smukke designs i butikken, så følg os på Instagram eller Facebook. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge vores butik på Jernbanegade 24 i Fredensborg, hvor vores erfarne team af optikere står klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 48481371 eller e-mail anjamoeller@fredensborgbriller.dk. Vi hjælper gerne kunder fra både Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Helsingør og omegn og hele Danmark.

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her