Kontakt os +45 48 48 13 71

Solbriller

Er dine øjne sommerklar?

Dit syn er værd at værne om. Om sommeren bliver dine øjne udsat for store mængder sollys, og det er derfor vigtigt at beskytte dem mod UV-stråler. Hos Fredensborg Briller har vi et stort udvalg af solbriller, der både giver dig et smart og trendy look samtidig med at dine øjne beskyttes. Vi har både solbriller med og uden styrke. Solbriller med styrke er ideelle for dig, der i forvejen bruger briller.

 

Solbriller til enhver stil

Solbriller findes i lige så mange stilarter, farver og former som traditionelle brillestel. Når du vælger dine nye solbriller er det derfor vigtigt at sikre, at de passer til din stil og fremtoning. Vi har et stort udvalg af både klassiske, moderne og sporty solbriller af mærket Maui Jim, så du kan finde præcis dem, der passer til dig. I vores butik står vores dygtige optikere klar til at vise dig sæsonens seneste mode inden for solbriller. Vi har altid et stort udvalg til ethvert behov.

 

Er der forskel på glasfarven?

Fælles for alle vores solbriller er, at de beskytter dine øjne optimalt mod solens stråler. Solbriller fås dog med mange forskellige glasfarver, alt efter hvad du foretrækker. Farven på glasset er vigtigt at huske, da nogle farver egner sig bedre til bestemte formål end andre. Eksempelvis er grå og polariserede glas gode til bilkørsel, sejlads og cykling, da de skaber en kølig tone, som virker balancerende. Brune glas giver et blidere skær, og en varmere tone.

 

Kig forbi vores butik

Vores dygtige team af optikere ser frem til hjælpe dig et skridt nærmere dit næste brillekøb. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48481371 eller e-mail anjamoeller@fredensborgbriller.dk, hvis du har spørgsmål. Vi er beliggende på Jernbanegade 24 i Fredensborg, men hjælper også kunder fra Hillerød, Hørsholm, Helsingør og resten af landet.

Læs også om brillestel, designerbriller og kontaktlinser

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her