Kontakt os +45 48 48 13 71

Maui Jim solbriller

Maui Jim solbriller til enhver stil

Hos Fredensborg Briller forhandler vi udelukkede solbriller fra amerikanske Maui Jim. Maui Jim er blevet til på Hawaii og er i dag en af verdens mest kendte producenter af polaroid solbriller. Vi har valgt at satse 100% på Maui Jim solbriller, da vi kort og godt mener, at disse er de bedste på markedet.

Vi har i dag nok Danmarks største udvalg af Maui Jim solbrillestel, som rummer både klassiske, moderne og sporty solbriller til både damer og herrer. I vores butik i Fredensborg står vores dygtige optikere klar til at vise dig sæsonens seneste solbriller fra Maui Jim.

 

Høj kvalitet, funktionalitet og stilfuldt design

Maui Jim er kendt for sine unikke funktioner og egenskaber. Blandt Maui Jims unikke egenskaber kan bl.a. nævnes følgende:

  • Maui Jim er bl.a. kendte for den PolariseretPlus2-teknologi, som er i alle deres solbriller. Dette er en speciel polariseringsteknologi, der fjerner 99,9% af genskin og blænding, samtidig med at den forbedrer farverne og kontrasterne i dine omgivelser. Samtidig blokerer det 100% det skadelige UV.
  • Maui Jim solbriller kommer i en række unikke linsefarver, der er specielt udviklet til at forbedre forskellige miljøer og aktiviteter, herunder golf, fiskeri, kørsel m.fl.
  • Maui Jim har en mærkebeskyttet ridseresistent belægning, som øger præsentationen og holdbarheden af glassets for- og bagside.
  • Solbrillerne er alle behandlet til at være både vandafvisende og fedtafvisende.
  • Maui Jim solbriller har et unikt og stilfuldt design, der er inspireret af det afslappede hawaiianske livsstil og kultur.

 

Solbriller med styrke

Når du vælger solbriller med styrke, er det vigtigt at tage hensyn til både din synsstyrke og din personlige stil. Hos Fredensborg Briller forhandler vi solbriller med styrke, tilpasset den enkeltes styrke.
Er du nærsynet og har brug for solbriller med minusstyrke når du kører bil? Eller er du langsynet og har du brug for solbriller med plusstyrke til når du læser bøger udenfor i solskin? Vi har solbriller med styrke til et hvert behov. Vi forhandler både solbriller med styrke og glidende overgang.

 

Solbriller med farvet glas

Fælles for alle vores solbriller er, at de beskytter dine øjne optimalt mod solens stråler. Solbriller fås dog med mange forskellige glasfarver, alt efter hvad du hvilken situation, du skal bruge dine solbriller. Farven på glasset er vigtigt at huske, da nogle farver egner sig bedre til bestemte formål end andre.


Neutral Grey er bedst til skarpt, direkte sollys. Neutral grey tilbyder til højeste tilgængelige lysreduktion for de rigeste farver og skarpeste kontraster.

HCL Bronze er det bedste glas til hverdagsbrug. HCL Bronze giver en smuk varm nuance.

Maui Rose er bedst til aktiviteter. Maui Rose har den højst tilgængelige kontrast, der er perfekt til sport i hurtig bevægelse.

Maui HT er bedst til lavt lys og golf. Når de andre linser bliver for mørke, tilbyder denne linse en ekstra kontrast og farve.

 

Tilpasning af solbriller

Solbriller der sidder perfekt, kan gøre en stor forskel i oplevelsen af solbeskyttelsen. Derfor tilbyder vi tilpasning af solbriller, så du altid kan komme ned i vores butik i Fredensborg og få rettet dine solbriller til, hvis de af den ene eller anden årsag ikke skulle sidde optimalt.
Har du solbriller med styrke eller glidende overgang er det særligt vigtigt, at du får tilpasset dine solbriller for den bedst mulige effekt.

Kig forbi vores butik

Vores dygtige team af optikere ser frem til hjælpe dig et skridt nærmere dit næste brillekøb. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 48481371 eller e-mail anjamoeller@fredensborgbriller.dk, hvis du har spørgsmål. Vi er beliggende på Jernbanegade 24 i Fredensborg, men hjælper også kunder fra Hillerød, Hørsholm, Helsingør og resten af landet.

Læs også om brillestel, designerbriller og kontaktlinser

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her