Kontakt os +45 48 48 13 71

Carlottas Village

Brandet

Carlottas Village er et autentisk design brand. Alle brillestel er tegnet i hånden af Charlotte, den ene af grundlæggerne. Det er med til at gøre brandet karakteristisk, unikt og genkendeligt.

Vi synes, det er sejt at sætte vores lille mærke i verden med vores briller. Og vi bliver så glade, når vi spotter dig på gaden med en Carlotta brille. For vi laver dem til dig. Modellerne og filmstjernerne må selvfølgelig også gerne bruge dem. Men vi laver dem faktisk mest til dig. Fordi du er en del af den forskellighed og individualisme, vi gerne vil holde fast i. Hvis alle ser ens ud, bliver det rigtig kedeligt.

Det er også os, der tager beslutningerne om marketing og fotos. Det er så vigtigt, at det hele passer sammen og afspejler Carlottas DNA og vores budskab. Designet i Danmark - håndlavet i Japan.

Historien

CARLOTTAS VILLAGE er grundlagt af den danske designer Charlotte Leth og hendes mand Bo, som har et helt livs erfaring i brillebranchen, som agent for forskellige mærker på det skandinaviske marked.

Den første ide fik de for mange år siden på nogle af deres utallige besøg på optikmesser rundt omkring i verden. De havde altid haft et godt øje til lækre acetatbriller og det var ikke nyt, at de gerne ville have deres egen kollektion. De syntes altid, der lige manglede de helt rigtige styles på markedet og talte ofte om, hvilke designs det så skulle være. Men Charlotte havde travlt som ledelsesrådgiver og Bo havde travlt med sine agenturer. Og så kom der tvillinger i huset...

I 2008 ulmede den første bølge af retro på brillemarkedet, og de besluttede at lave deres egen nutidige fortolkning. De lancerede deres første kollektion i 2009 med fokus på høj kvalitet, ”oversize” størrelser og spektakulære farveholdninger.

Kollektionerne er skarpskårne og rene i designet med klare referencer til den minimalistiske skandinaviske designtradition. Carlottas Village er kendt som trendskabende i branchen.

Mail: anjamoeller@fredensborgbriller.dk

Telefon: +45 48 48 13 71

Galleri

Er du i tvivl om noget? Ring, skriv eller kig forbi butikken

Find os her